Privat byggeprojekt og facaderenovering i Nordjylland

Trænger dit hjem til en facaderenovering?

Brug for en facaderenovering på dit hus i Nordjylland? “Ude godt men hjemme bedst” – En talemåde som vi alle kender. Hjemmet er der, hvor du færdes det meste af dit liv. Det er der, hvor dine børn vokser op og der, hvor dine lykkeligste stunder finder sted. Det er i hjemmet, du kan koble af efter en lang arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at dit hjem lever op til dine inderste boligdrømme. Kimbo kan gøre dine drømme til virkelighed, hvad enten der er tale om en mindre renoveringsopgave, tilbygning eller et nybyggeri.

Facaderenovering er en vigtig del af vedligeholdelsen af et bygningsejendom, og det er også en god mulighed for at give ejendommen et friskt udseende og øge dens værdi. Hos Kimbo A/S tilbyder vi professionel facaderenovering til både erhvervs- og boligejendomme. Vi har erfaring med både renovering og istandsættelse af eksisterende facader samt opsætning af nye facader. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og moderne teknikker for at sikre et professionelt og holdbart resultat.

Kontakt os i dag og hør mere

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, eller facaderenovering i Nordjylland. Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe til 98 35 22 71 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest. Det er altid helt uforpligtende at få en snak om eller et tilbud på din opgave.

Billedgalleri med et udpluk af vores private byggeprojekter