Renovering i Nordjylland

Vi har stor erfaring inden for renovering

Kimbo A/S tilbyder renovering af alle former for virksomheder i Nordjylland. Hvis din virksomhed har brug for kvalitetslokaler, som lever op til moderne standarder, kan vi istandsætte de gamle og give virksomheden plads til udvikling. Dette blandt andet ved at efterisolere lokaler, hvorved vi sikrer et optimalt indeklima. Inden for dette felt udfører vi også arbejde for blandt andet børnehaver, ældreboliger og boligforeninger i Nordjylland.

KIMBO A/S er en virksomhed, der specialiserer sig i renovering af boliger. Vi har mange års erfaring i branchen og har renoveret mange forskellige typer af bygninger – fra lejligheder og villaer til erhvervslokaler.

Vores team består af dygtige håndværkere, der er eksperter i deres fag og kan hjælpe med alt fra mindre reparationer til større renoveringsprojekter. Vi arbejder altid med fokus på kvalitet og ønsker at levere et færdigt resultat, som både vi og vores kunder kan være stolte af.

Vi er altid klar til at høre om dit renoveringsprojekt og hjælpe med at gøre dit hjem til det drømmehus, du ønsker det skal være eller din erhvervsbygning til dine ideelle lokaler.

Ønsker du at udvide din forretning, hjælper vi dig eksempelvis med at skabe plads til en større produktion. Du kan læse meget mere om tilbygning her.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Kim Nielsen for yderligere information om vores arbejde med renovering i Nordjylland. Kontakt Kim på mail kim@kimbo-huse.dk eller tlf. 98 35 22 71. Vi tager en uforpligtende samtale om dit erhvervsprojekt, og så kan du også altid få et uforpligtende tilbud.