Villa byggeri i Nordjylland

Vi har stor erfaring indenfor byggeri af villaer i Nordjylland

Vi er blandt andet specialiseret i byggeri af kvalitetsvillaer i Nordjylland, og vi står bag flere af de helt store projekter i netop dette område. Vi kan arbejde med typehuse, hvis du ønsker dette, men vores vision er, at din drømmebolig skiller sig ud fra de omkringliggende boliger. Din bolig skal have sin helt egen stil – både indvendigt og udvendigt. Vi vil derfor skræddersy dit hjem efter netop dine behov og ønsker.

En villa hos os er en investering i fremtiden. Vores ønske er at give dig en enestående bolig. Vi mener ikke, at der skal spares på din fremtid, for hos os matcher prisen det endelige produkt. Med andre ord: Du får noget for din investering og dit hjem vil være af så høj kvalitet, at gensalgsværdien vil være attraktiv mange år ud i fremtiden.

KIMBO A/S har stor ekspertise inden for bygning af villaer. Med mange års erfaring i branchen og ry om høj kvalitet og pålidelighed kan du trygt overlade byggeriet til os.

Vi tilbyder et stort udvalg af villaer i forskellige stilarter og størrelser. Designet er moderne og tidløst og bygget med fokus på komfort og funktionalitet. Vi har stort fokus på kundetilfredshed, og arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre, at jeres drømmehus bliver til virkelighed.

Kontakt os for en uddybende snak omkring dine ønsker og behov, så vi sammen kan skabe en holdbar og sikker fremtid for dig.

Kontakt Kim Nielsen for yderligere information om villabyggeri, på mail kim@kimbo-huse.dk eller tlf. 98 35 22 71

 

Billedgalleri af Villabyggerier vi har stået for: